Nieuw gezicht bij Jonger

Hallo Simone!

Tot juni 2016 zal Willemijne afwezig zijn wegens zwangerschapsverlof. Daarnaast zal vanaf april 2016 ook Marjolein met zwangerschapsverlof gaan. Dat betekent dat Jonger ruim twee maanden, twee van de vaste teamleden moet missen. Gelukkig houden wij bij Jonger wel van een uitdaging! We zijn op zoek gegaan naar iemand die ons team kan versterken voor deze periode. Na een leuke en enthousiaste kennismaking hebben we besloten dat Simone perfect bij Jonger past. Jong, gedreven en kundig zijn eigenschappen die wij bij Simone zagen. Uiteraard willen we u ook kennis laten maken met Simone.

Simone: “ Mijn naam is Simone van Rooij en ik ga met veel enthousiasme het team van Jonger versterken! Ik ben geboren in een dorpje in Brabant en woon nu samen met mijn vriend in Rotterdam. Mensen omschrijven mij als spontaan, optimistisch, gedreven en zorgzaam.

Tijdens de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik mijn passie voor de jeugdhulpverlening ontdekt. Hierna heb ik de opleiding Orthopedagogiek afgerond, waarin ik o.a. ervaring heb opgedaan in de gehandicaptenzorg, diagnostiek en kinderrevalidatie. Na mijn studie heb ik mij gericht op het coachen van kinderen, zowel tijdens groepsbegeleiding als thuis en op het coachen van gezinnen middels opvoedondersteuning.

Het geeft mij veel voldoening om op een speelse manier op zoek te gaan naar manieren om kinderen te prikkelen, uit te dagen en te stimuleren om zo maximale zelfstandigheid en zelfredzaamheid te bereiken. Elk kind is een unieke puzzel. Naar mijn idee is het belangrijk om het gezin van het kind zo veel mogelijk te betrekken, omdat het gedrag van een persoon ontstaat in interactie met zijn omgeving. Als je samen met het gezin kijkt naar oplossingen en daarbij de krachten van het gezin benut, word je vaak verrast door de mogelijkheden die er al zijn in het gezin. Samen sterk op eigen kracht!”.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Mocht u vragen hebben over de diensten van Jonger. De professionals van Jonger denken graag met u mee. Wij werken niet aan de hand van een vaste methode. De methode die het beste werkt, is de methode die bij u en uw kind past. Een methode op maat! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Team
Meest recente berichten
Categorieën

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief